Ingredience
- kuřecí skelety 1 kus
- mrkev 2 kusy
- petržel 2 kusy
- půl celeru 1 dávka
- cibule 1 kus
- kuřecí bujón 1 kostka
- polévkové koření 1 dávka
- sůl 1 špetka
Kuřecí skelet vložíme do dvou litrů studené vody, do hrnce přidáme také očištěnou kořenovou zeleninu a vaříme v lehce osolené vodě, dokud zelenina nezměkne. Poté vývar scedíme, zeleninu a maso nakrájíme, vrátíme zpět do vývaru a dochutíme kostkou a oblíbeným polévkovým kořením. Nakonec do polévky zavaříme dobré, nejlépe domácí nudle.
Zdroj: Kuřecí vývar s nudlemi; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kureci-vyvar-s-nudlemi-3 [On-line 08.11.2013]
Poslední tip, trik či komentář