reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Květáková polévka – Jarní menu

4 porce

  • 1 hlávka květáku
  • 2 dl smetany
  • mouka
  • sůl
  • pepř

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme ve slané vodě. Okořeníme pepřem a zahustíme smetanou smíchanou s trochou mouky. Krátce povaříme a hned můžeme podávat.

Zdroj: TV paprika Gasztropuč http://tvpaprika.hu/cs/node/3667

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.