reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kyjevský řízek

  • kuřecí prsa
    máslo
    sůl
    hladká mouka
    vejce
    mléko
    strouhanka
    olej na smažení

Plátky masa opatrně naklepeme a prokrojíme v nich kapsu, do které vložíme plátek másla. Okraje sklepeme, maso osolíme a obalíme v mouce, poté ve vejcích rozšlehaných s trochou mléka a soli, a nakonec ve strouhance. Pozvolna osmažíme ve vyšší vrstvě oleje z obou stran. Hotový řízek položíme na papírový ubrousek, který nasaje přebytečný tuk, a podáváme s bramborovým salátem nebo bramborovou kaší.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/432-kyjevsky-rizek/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.