reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Vepřová plec na pivu a tymiánu

  • 1 kg loupané vepřové plece
    250 g uzené slaniny
    400 g cibule
    2 paličky česneku
    1 l černého piva
    2 l vývaru
    250 g – 350 g tmavého chleba
    tymián
    sůl
    pepř

Na rozehřáté slanině orestujeme do zlatova cibuli a plátky česneku. Přidáme maso nakrájené na kostky, a až se zatáhne, opepříme ho, osolíme, přidáme tymián, pivo a vývar, a pod pokličkou maso podusíme do měkka. Na závěr zahustíme nadrobno nakrájeným tmavým chlebem, ještě asi 15 minut provaříme a je-li třeba, dochutíme solí a pepřem.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/442-veprova-plec-na-pivu-a-tymianu/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.