reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Kyselá polévka s fazolovými lusky

Ingredience

  • zelené fazolové lusky 200 g
  • brambory 500 g
  • smetana 1 kus
  • polohrubá mouka 2 lžíce
  • vegeta na dochucení 1 dávka
  • sůl a pepř 1 špetka

Uvaříme si doměkka oloupané a pokrájené brambory a pak k nim přidáme fazolové lusky – jsou-li dlouhé, tak je přepůlíme. K tomu dolijeme smetanu, v níž jsme rozkvedlali dvě lžíce polohrubé mouky. Provaříme, ochutíme solí, špetkou pepře a vegetou, chceme-li. Nakonec můžeme zjemnit lžičkou másla. Kdo chce, polévku si může lehce dokyselit octem.

Zdroj: Kyselá polévka s fazolovými lusky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/kysela-polevka-s-fazolovymi-lusky [On-line 09.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.