reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

LELEKOVICKÝ GULÁŠ DLE EVIČKY KOŽINOVÉ

Suroviny:

  • 600 g srnčího masa
  • sádlo
  • kmín
  • polévkový talíř cibule na kostky
  • mletá paprika
  • pepř, sůl
  • majoránka, rozmarýn
  • bobkový list
  • rajský protlak
  • česnek
  • žampióny
  • kapie
  • červené víno
  • vývar
  • cukr
  • domácí lesní kompot
  • nakládané houbičky

Na sádle restujeme cibuli s kmínem do sklovata, vložíme maso, rozmarýn, bobkový list a kapii, rajský protlak, česnek, mletou papriku. Zalijeme srnčím vývarem, opepříme, osolíme, přidáme majoránku, žampióny, lesní kompot, podlijeme červeným vínem. Dáme do trouby na 150°C asi na hodinu. Vyndáme, dochutíme lesním kompotem, cukrem, vlijeme víno.
Na sádle orestujeme proužky zelené papriky, kapie, žampióny.
Podáváme s hrnkovým knedlíkem, nakládanými houbičkami, ozdobíme restovanou zeleninou.

Zdroj: LELEKOVICKÝ GULÁŠ DLE EVIČKY KOŽINOVÉ; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 06.04.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.