reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Letní polévka s vůní divočiny

  • 1 l vývaru z jeleního a vepřového masa (cca)
  • 2 mrkve
  • 1 celer
  • nudle
  • 100 g již uvařeného jeleního masa
  • sůl, pepř

Do již připraveného vývaru vložíme na drobno nakrájenou uvařenou mrkev a celer. V hrnci přivedeme osolenou vodu k varu, přidáme lžíci oleje a vložíme nudle. Po 2 až 3 minutách vypneme a necháme chvilku dojít. Následně scedíme, nudle propláchneme ve studené vodě a přidáme do vývaru. Dochutíme dle potřeby.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/letni-polevka-s-vuni-divociny

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.