reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lilek à la kaviár

  • 4 lilky
    200 g sušených rajčat
    pažitka
    česnek
    panenský olivový olej
    sůl
    pepř

Lilky položíme na plech a asi 40 minut až hodinu pečeme na 200 stupňů. Až lilky zchladnou, zbavíme je slupek, slijeme přebytečnou tekutinu a dužinu smícháme s nasekanou pažitkou, prolisovaným česnekem a namletým pepřem. Zlehka osolíme, přidáme olivový olej nebo olej z naložených sušených rajčat, která nakrájíme na tenké proužky, a na závěr k lilku vmícháme. Podáváme na lůžku z rukoly, nebo na opečeném toastu.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/426-lilek-a-la-kaviar/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.