reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Porthaus

  • roštěná z mladého býka
    česnek
    sůl
    pepř
    hladká mouka
    vejce
    mléko
    strouhanka
    olej na smažení

Po naklepání hovězí maso osolte, opepřete, potřete česnekem a obalte v trojobalu. Jen místo světlé strouhanky použijte tu z obyčejného chleba. A ještě jeden malý tip: když řízky naložíte do česneku den předem, budou mít výraznější chuť. Obalujte je ale až těsně před smažením, aby strouhanka nezvlhla a neopadala.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/433-porthaus/

loading...

Vložit komentář

 

 

 

Můžete využít tyto HTML tagy

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


× 6 = čtyřicet osm


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.