reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lilkový kaviár

Potřebeujeme:

  • 2 menší lilky,
  • 1 červenou papriku,
  • česnek,
  • olivový olej,
  • tymián,
  • čerstvý koriandr,
  • listový salát,
  • strouhaný parmezán na chipsy,
  • sůl,
  • pepř

Lilek rozpůlíme, potřeme olivovým olejem okořeníme a dáme společně s paprikami péct do trouby na 170°C po dobu 20-30 minut.

Po upečení si lilky a papriku oloupeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Na pánvi si orestujeme nadrobno nakrájený česnek, přidáme nakrájený lilek, papriku a necháme vydusit přebytečnou tekutinu, před podáváním dochutíme a dokončíme nahrubo nasekaným čerstvým koriandrem.

Podáváme společně s bylinkovým salátem a parmazánovými chipsy nebo jako salsu ke grilovanému masu.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/lilkovy-kaviar-24-8-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.