reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Lívance

Suroviny

  • olej
  • hladká mouka 250 g
  • acidofilní mléko 500 ml
  • vejce 2 ks
  • sůl 1 špetka
  • lesní ovoce
  • kysaná smetana na ozdobu
  • cukr moučka
  • skořice

Všechny uvedené suroviny kromě ovoce, moučkového cukru a skořice smícháme a necháme asi pět minut odležet. Na lívanečníku opečeme na trošce oleje obvyklým způsobem po obou stranách lívanečky, které po upečení natřeme džemem (také můžeme z lesního ovoce připravit vlastní žahour) a na střed dáme osazenou zakysanou smetanu a dílek čerstvé jahody anebo jiného lesního ovoce.Lívance podáváme bohatě pocukrované moučkovým cukrem a posypané skořicí.

Zdroj: Lívance; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/livance  [On-line 11.11.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.