Ingredience
- bílé pečivo – bagetka, ciabattta 5 kusů
- rajče 5 kusů
- česnek 3 stroužky
- lístky bazalky 1 dávka
- parmská šunka 5 plátků
- olivový olej 1 dávka
- parmazán 50 g
- sůl a pepř 1 špetka
Připravíme si směs z rajčat, kterou budeme podávat na opečené bagetce. Rajčata nakrájíme na malé kousky, nasekáme k nim bazalku, zakápneme olivovým olejem, dochutíme solí a pepřem a necháme v lednici uležet. Bagetku rozkrojíme, opečeme a potřeme stroužkem česneku, navrch poklademe směs rajčat, posypeme parmezánem a nakonec položíme plátek parmské šunky.Zdroj: Loď z italské Parmy; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/lod-z-italske-parmy [On-line 23.05.2014]
Poslední tip, trik či komentář