reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Makedonský salát se smetanovou zmrzlinou

  • ovoce dle sezóny
  • ovocný cukr
  • bílé víno 200 ml
  • smetana/vanilková zmrzlina 1 balení

K pokrájenému ovoci (jablka, hrušky, kiwi, banán, hroznové víno) přidáme ovocný cukr, zalijeme to dobrým bílým vínem a necháme v lednici odpočinout na 3 – 4 hodiny. Ovoce tak natáhne chuť vína a cukru. Před podáváním přidáme smetanovou anebo čistě vanilkovou zmrzlinu a servírujeme.

Zdroj: Makedonský salát se smetanovou zmrzlinou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/makedonsky-salat [On-line 9.3.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.