reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Telecí maso s rajčatovým sugem, vařený brambor

  • telecí maso (krk) 1 kg
  • 1 červená cibule
  • rajčatová passata (propasírovaná neochucená rajčata) 1 konzerva
  • sůl 1 špetka
  • kvalitní bílé víno 500 ml
  • rozmarýn 1 snítka
  • hrubozrnná sůl dle chuti 1 špetka
  • brambory 1 kg
  • olivový olej

Na olivovém oleji necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené telecí maso. Jakmile se maso zatáhne, přidáme čerstvě nasekaný rozmarýn, podlijeme bílým vínem, chvíli podusíme a přidáme rajčatový protlak. Osolíme. Dusíme na mírném ohni do změknutí masa a podáváme s vařeným bramborem.

Zdroj: Telecí maso s rajčatovým sugem, vařený brambor; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/teleci-maso-s-rajcatovym-sugem [On-line 8.3.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.