Suroviny
- kuřecí játra 500 g
- máslo 1/4
- sůl
- pepř
- tymián
- červené víno 1 dl
- cibule 1 ks
- česnek 1 stroužek
- mandle
- brusinky
Osmažíme cibuli a česnek, vložíme očištěná játra, přidáme tymián, víno, sůl, pepř, dusíme cca 15 minut. Játra necháme vychladnout. Přidáme máslo a tyčovým mixerem rozmixujeme, přidáme mandle, zamícháme a dáme do formy zchladnout.
Přeliv: brusinkový kompot smícháme s trochou vývaru, povaříme a zahustíme.
Zdroj: Mandlová paštika s brusinkovým přelivem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/mandlova-pastika-s-brusinkovym-prelivem [On-line 25.03.2015]
Poslední tip, trik či komentář