reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinovaná žebra na medu

Suroviny

  • žebra 2-3 kg
  • grilovací koření
  • koření na krkovičku
  • med 4 lžíce
  • olej 1 sklenička
  • sójová omáčka
  • sůl
  • pepř
  • brambory 10 ks
  • máslo
  • kukuřice 2-3 klasy

Na ozdobu:

  • rajče 1 ks
  • křen
  • kyselá okrka

Smícháme všechny ingredience na marinádu a žebírka naložíme aspoň na dvanáct hodin. Pak maso pečeme pomalu pod alobalem v troubě. Až ke konci pečení, kdy se maso už skoro odděluje od kostí, alobal sundáme, aby žebírka krásně zezlátla a udělala se kůrčička. Podáváme s pečenými brambory na alobalu na másle, s kukuřicí a zeleninovou oblohou.

Zdroj: Marinovaná žebra na medu; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/marinovana-zebra-na-medu  [On-line 09.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.