Suroviny
- kuřecí prso 400 g
- estragon 10 g
- citron 1
- angrešt 100 g
- fenykl 200 g
- olivový olej 100 g
- sůl
Kuřecí prso očistíme osolíme a dáme do vakuovacího sáčku společně s citrónovou šťávou a estragonem, kuřecí prso dáme do sousvide a vaříme na 62 stupňů 45 min. Po uvaření prso filírujem na tenké plátky
Fenykl nakrájíme na tenké plátky a ponoříme do vody s ledem. Vedle si připravíme dresink z citronu medu a olivového oleje. Před výdejem fenykl vyndáme z ledové vody promícháme s dresinkem a listy salátu a bylinek .
Angrešt očistíme a překrájíme na polovinu a vše společně servírujeme.
Zdroj: Marinované kuřecí prso v citronu a estragonu s angreštem a fenyklovým salátem; Ohnivý kuře – pod pokličkou - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/marinovane-kureci-prso-v-citronu-estragonu-s-angrestem-fenyklovym-salatem [On-line 01.10.2016]
Poslední tip, trik či komentář