reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Marinované kuřecí prso v citronu a estragonu s angreštem a fenyklovým salátem

Suroviny

  • kuřecí prso 400 g
  • estragon 10 g
  • citron 1
  • angrešt 100 g
  • fenykl 200 g
  • olivový olej 100 g
  • sůl

Kuřecí prso očistíme osolíme a dáme do vakuovacího sáčku společně s citrónovou šťávou a estragonem, kuřecí prso dáme do sousvide a vaříme na 62 stupňů 45 min. Po uvaření prso filírujem na tenké plátky
Fenykl nakrájíme na tenké plátky a ponoříme do vody s ledem. Vedle si připravíme dresink z citronu medu a olivového oleje. Před výdejem fenykl vyndáme z ledové vody promícháme s dresinkem a listy salátu a bylinek .
Angrešt očistíme a překrájíme na polovinu a vše společně servírujeme.

Zdroj: Marinované kuřecí prso v citronu a estragonu s angreštem a fenyklovým salátem; Ohnivý kuře – pod pokličkou  - TV Prima http://web.iprima.cz/kure/pod-poklickou/marinovane-kureci-prso-v-citronu-estragonu-s-angrestem-fenyklovym-salatem [On-line 01.10.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.