Suroviny:
- 1 zralý ananas
- kvalitní vanilková zmrzlina
- šťáva ze tří limet
- šťáva ze dvou pomerančů
- 4 lžíce třtinového cukru
- chilli paprička
- koriandr
- sůl
Ananas oloupeme a nakrájíme na plátky. Jeden plátek na jednu porci.
V míse smícháme šťávu ze tří limetek, třtinový cukr a šťávu ze dvou pomerančů. Přidáme nasekanou chilli papričku, čerstvý koriandr a špetku soli. Do marinády položíme plátky ananasu a necháme hodinu odležet.
Poté ananas ogrilujeme a servírujeme s vanilkovou zmrzlinou.
Zdroj: MARINOVANÝ ANANAS S VANILKOVOU ZMRZLINOU; Rozpal to šéfe ! – TV Prima http://www.iprima.cz/rozpaltosefe/recepty-z-5-dilu-rozpal-to-sefe-vyzkousejte-je?special=593827 [On-line 16.06.2014]
Poslední tip, trik či komentář