reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Mascarpone s horkým ovocem (Jazyk za ušima)

  • 2 krémy mascarpone,
  • 1 balení mraženého ovoce (jahody, maliny) nebo čerstvé či kompotované,
  • 2 lžíce moučkového cukru,
  • 0,5–1 balení vanilkového cukru.

Proslazené ovoce ohříváme v menším hrnci, dokud nezačne pouštět šťávu. Mezitím nandáme vychlazené mascarpone do vysokých sklenic nebo pohárů a nalijeme na ně rozvařené ovoce.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/jazyk-za-usima [On-line 13.2.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.