reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Masový vývar – Nedělní menu

4 porce

  • 1 velký krůtí krk
  • 3 karotky
  • 1 hlíza celeru
  • 1 brambor
  • 1 cibule
  • ½ hlávky kapusty

Krůtí krk začneme vařit ve studené vodě. Vaříme jej na sporém plameni, aby polévka nebublala. Asi za hodinu přidáme rozkrájenou zeleninu a vaříme tak dlouho, dokud maso i zelenina nezměknou.

Zdroj: TV paprika Gasztropuč http://tvpaprika.hu/cs/node/3717

Nakonec do polévky zavaříme nudle.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.