reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Mečoun s fazolkami

Ingredience

  • mečoun 1 kg
  • fazolové lusky 500 g
  • slanina 200 g
  • kus másla 1 dávka
  • brambory 1 kg
  • zelená petržel 1 dávka
  • koření na ryby 1 špetka
  • citron 1 kus
  • cibule 1 kus
  • sůl a pepř 1 špetka

1. Mečouna okořeníme a pokapeme citronem. Na másle ho osmažíme po obou stranách. Vyjmeme rybu a do šťávy přidáme nadrobno nakrájenou cibuli se slaninou. Přidáme fazolové lusky a restujeme zhruba deset minut – budou ještě na skus.

2. Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit na půl hodiny do osolené vody. Když jsou hotové, omastíme je máslem a ozdobíme petrželkou.

Zdroj: Mečoun s fazolkami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/mecoun-s-fazolkami [On-line 24.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.