Suroviny:
- Galia meloun
- nasekané pistácie
- máslo
- med
- 250 g smetanového jogurtu
- špetka skořice
- ½ lžičky pomerančové strouhané kůry
- pomerančová šťáva
- proužky pomerančové kůry na ozdobu
Opražíme pistácie, přidáme máslo a med, necháme vychladnout.
Jogurt smícháme se skořicí, medem, pomerančovou šťávou a kůrou. Promícháme.
Meloun vypeckujeme, oloupeme a pokrájíme na měsíčky. Na talíři polijeme ochuceným jogurtem a posypeme oříšky. Zdobíme pomerančovou kůrou.
Zdroj: MELOUN S PISTÁCIOVÝM JOGURTEM; TV Barrandov Babica vs Sapík http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/nove-recepty#sec-info [On-line 21.05.2016]
Poslední tip, trik či komentář