4 porce
- 600 g filet z tresky
- 300 g cherry rajčat
- 400 g zelených fazolek
- 400 g datlových rajčat
- 300 g oliv
- hrst petrželky
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 feferonka
- olej extra virgin
- sůl
Rybu spaříme v páře jako knedlíky asi 6–7 minut. Zvlášť v osolené vodě uvaříme fazolky,
hned po uvaření je vhodíme do vody s ledem, aby neztratily barvu. Na pánvi s olivovým
olejem orestujeme najemno nakrájenou cibulku, olivy a cherry rajčátka, zasypeme
petrželkou a osolíme. Servírujeme na talíř spolu s treskou ozdobenou olivovou směsí
a fazolkami.
Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=783&u=342
Poslední tip, trik či komentář