reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Merluzzo con pomodoro e olive – Treska s rajčaty a olivami

4 porce

  • 600 g filet z tresky
  • 300 g cherry rajčat
  • 400 g zelených fazolek
  • 400 g datlových rajčat
  • 300 g oliv
  • hrst petrželky
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 feferonka
  • olej extra virgin
  • sůl

Rybu spaříme v páře jako knedlíky asi 6–7 minut. Zvlášť v osolené vodě uvaříme fazolky,
hned po uvaření je vhodíme do vody s ledem, aby neztratily barvu. Na pánvi s olivovým
olejem orestujeme najemno nakrájenou cibulku, olivy a cherry rajčátka, zasypeme
petrželkou a osolíme. Servírujeme na talíř spolu s treskou ozdobenou olivovou směsí
a fazolkami.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.makro.cz/index.php?page_id=783&u=342

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.