reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Nejčokoládovější cheesecake

Suroviny

  • máslo 1 lžička
  • kakaové sušenky 100 g
  • máslo 35 g
  • smetana ke šlehání 60 ml
  • hořká čokoláda 200 g
  • krémový sýr 450 g
  • cukr krupice 100 g
  • vejce 2 ks
  • zakysaná smetana 150 ml

Poleva:

  • hořká čokoláda 85 g

Sušenky rozdrtíme a smícháme s máslem. Hmotou vyplníme spodek a kraj formy. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Vedle v míse si smíchám krémový sýr s cukrem a vlijeme čokoládu. Mícháme, až se vše spojí. Po jednom přidáváme vejce. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a promícháme. Nalejeme to na sušenkový základ do formy.

Hodinu pečeme asi na 160-180°C. Polevu připravíme z čokolády, másla a smetany ke šlehání. Nalejeme na cheesecake a podáváme.

Zdroj: Nejčokoládovější cheesecake; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/nejcokoladovejsi-cheesecake  [On-line 23.08.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.