Suroviny:
- hovězí svíčková
- okurky cornichons
- šalotka
- 1 lžíce rajského protlaku
- 1 lžíce hořčice
- 1 žloutek
- worcestrová omáčka
- olivový olej
- sůl
- pepř
Maso zbavíme šlach, nakrájíme ho na plátky a naškrábeme do misky. Přidáme olivový olej, sůl, pepř, najemno nakrájenou šalotku, okurky, rajský protlak, hořčici, žloutek a worcestrovou omáčku. Všechno promícháme a dle potřeby ještě dochutíme.
Teď si připravíme topinky – nakrájený chleba pokapeme olivovým olejem a opečeme na grilu.
Hotové topinky potřeme paličkou čerstvého česneku, který jsme rozpůlili a posolili.
Pak na chleba nandáme tataráček a podáváme.
Zdroj: NETRADIČNĚ DOBRÝ TRADIČNÍ TATARÁK; Rozpal to šéfe II! – TV Prima http://www.iprima.cz/recepty-tyto-skvosty-ugriloval-sef-pro-motorkare [On-line 19.06.2015]
Poslední tip, trik či komentář