reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

NETRADIČNĚ DOBRÝ TRADIČNÍ TATARÁK

Suroviny:

  • hovězí svíčková
  • okurky cornichons
  • šalotka
  • 1 lžíce rajského protlaku
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 žloutek
  • worcestrová omáčka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Maso zbavíme šlach, nakrájíme ho na plátky a naškrábeme do misky. Přidáme olivový olej, sůl, pepř, najemno nakrájenou šalotku, okurky, rajský protlak, hořčici, žloutek a worcestrovou omáčku. Všechno promícháme a dle potřeby ještě dochutíme.

Teď si připravíme topinky – nakrájený chleba pokapeme olivovým olejem a opečeme na grilu.

Hotové topinky potřeme paličkou čerstvého česneku, který jsme rozpůlili a posolili.

Pak na chleba nandáme tataráček a podáváme.

Zdroj: NETRADIČNĚ DOBRÝ TRADIČNÍ TATARÁK; Rozpal to šéfe II! – TV Prima http://www.iprima.cz/recepty-tyto-skvosty-ugriloval-sef-pro-motorkare [On-line 19.06.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.