reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ovocné čokoládové fondue

Ingredience

  • hořká čokoláda 400 g
  • krupicový cukr 50 g
  • mléko 250 ml
  • mletá skořice 1 špetka
  • nastrouhaná pomerančová kůra 1 lžička
  • citronová šťáva 1 lžička
  • mix ovoce dle výběru 1 dávka

1. Hořkou čokoládu nastrouháme do hrnce a za stálého míchání rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme krupicový cukr, skořici, pomerančovou kůru, citronovou šťávu, nakonec přilijeme mléko, přivedeme do mírného varu a směs přelijeme do nádoby na čokoládové fondue.

2. Očištěné ovoce nakrájíme na větší kostky, pokapeme citronovou šťávou a rozložíme na mísu. Nádobu s čokoládou přesuneme na vařič uprostřed stolu a zapálíme svíčku.Různé kousky ovoce napichujeme speciální vidličkou a máčíme v čokoládě.

Zdroj: Ovocné čokoládové fondue; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ovocne-cokoladove-fondue [On-line 09.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.