reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pálivé maso s fazolemi vařené u pračlověčí jeskyně – Szelim

4 porce

  • 60 dkg vepřových kotlet
  • 2 papriky
  • 2 rajčata
  • 1 špičatá pálivá paprika
  • 1 velká cibule
  • 40 dkg hnědých fazolí
  • 2 dl bílého vína

Nachystané řízky kotlet osolíme, obalíme v mouce a upečeme, buď na sádle, nebo na oleji. Cibuli nakrájíme na kolečka a necháme ji změknout na ohni v omastku, který nám zbyl po upečeném mase.

Papriky a rajčata nakrájíme na kostičky a přisypeme je k cibuli. Všechnu zeleninu společně dobře podusíme a potom k ní přidáme i fazole, které jsme předem do měkka uvařili, ale můžeme případně použít i fazole z konzervy.

Osolíme, okořeníme, přilijeme bílé víno, načež do pánve na chvilku vrátíme i upečené kotlety, aby se nám trochu podusily ve fazolovém ragú.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3536

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.