reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Panádlová polévka

 

  • 1 a ½ l vody
  • 200 g kořenové zeleniny
  • 4 rohlíky
  • 50 g másla nebo rostlinného másla
  • ¼ l mléka nebo smetany
  • 1 žloutek
  • sůl
  • zelená petrželka

Mrkev, celer a petržel očistíme, nakrájíme a spolu s pečivem rozvaříme ve vodě, rozmixujeme, přidáme sůl, žloutek i máslo a podáváme s nasekanou zelenou petrželkou.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.