reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Panna cotta s krémem z lesního ovoce

  • smetana 30% a více 0.5 l
  • 1/4 balení želatiny 1 kus
  • moučkový cukr 3 lžíce
  • krystal 2 lžíce
  • zmrazená směs lesní ovoce/čerstvé plody 1 balení
  • voda 2 lžičky
  • vanilkový lusk 1 kus

Smetanu svaříme s moučkovým cukrem, přidáme předem namočenou želatinu (čtvrt pytlíku) ve 2 lžících vody, přidáme rozkrojený a vyškrabaný vanilkový lusk i se semínky a ještě dvě minuty provaříme a přecedíme do formiček, které naplníme do tří čtvrtin objemu. Posypeme částí ovoce a dáme na 3 až 4 hodiny chladit do lednice.

Krém připravíme ze zbytku ovoce, které svaříme s cukrem krystal, rozmixujeme a přecedíme. Panna cottu vyklopíme před podáváním z formiček a přelijeme ovocným krémem.

Zdroj: Panna cotta s krémem z lesního ovoce; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/panna-cotta-s-kremem [On-line 24.5.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.