reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Panna cotta

  • máta
  • cukr 75 g
  • želatina 8 plátků
  • mléko 100 ml
  • smetana na šlehání 500 ml
  • ovoce (jahody) nebo lžíce zavařeniny
  • moučkový cukr na ozdobu

Smetanu, mléko a cukr dáme do kastrolu a vaříme, dokud se cukr nerozpustí. Mezitím rozmočíme plátky želatiny a necháme je nabobtnat.

Změklou a důkladně vymačkanou želatinu přidáme do kastrolu a ještě chvíli povaříme (dle návodu na želatině).

Nalijeme do formiček. Necháme zchladnout a ztuhnout tři hodiny v ledničce, poté vyklopíme a zdobíme ovocem dle fantazie.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/panna-cotta [On-line 25.10.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.