reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pánský jahodový džem

  • 1 kg jahod
  • 1 malá sklenka naloženého zeleného pepře (asi 50 g)
  • 500 až 600 g cukru
  • 1 sáček Pektogelu nebo jiného želírovacího prostředku.

Hodně vyzrálé jahody opláchneme, zbavíme stopek, případně trochu pokrájíme. Vaříme je v nerezovém nebo kameninovém rendlíku a po částech přidáváme cukr. S poslední dávkou cukru promícháme Pektogel, přidáme pokrájený zelený pepř bez nálevu, povaříme a plníme do malých nahřátých skleniček. Uzavřeme je víčky, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.