reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pappa al pomodoro

  • ½ kg čerstvých rajčat
  • 200 g veky
  • 4 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • bazalka čerstvá
  • hovězí bujon
  • olivový olej
  • parmazán
  • koriandr
  • sůl
  • pepř
  • smetana

Na pánvi orestujeme česnek a cibuli, přidáme nadrobno nakrájená rajčata, bazalku, sůl, pepř. Chvíli podusíme, poté přidáme kousky veky, podlijeme vývarem a vaříme, než polévka zhoustne. Poté můžeme přidat trochu smetany. Servírujeme posypané parmazánem a ozdobené bazalkou.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pappa-al-pomodoro

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.