reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Paštika z kachních jater

Ingredience

  • 500 g kachních jater
  • 150 g másla
  • 50 ml smetany ke šlehání
  • 50 g mandlových lupínků
  • 50 ml koňaku
  • 2 stonky tymiánu
  • Sůl
  • Celý pepř
  • 1 hřebíček
  • Bílý chleba
  • Zelený salát

Játra si opečeme na rostlinném tuku, a sice 1 minutu z každé strany. Přidáme k nim stonky tymiánu. Poté je necháme vychladnout. V hmoždíři mezitím rozdrtíme pepř a hřebíček. Játra dáme do mixéru a přidáme k nim smetanu, máslo, koňak a koření. Po rozmixování do směsi přidáme mandle, sůl a tymián. Vše jemně zamícháme a necháme 12 hodin zchladit. Servírovat můžeme se salátem a chlebem.

Zdroj: Paštika z kachních jater; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/1927-pastika-z-kachnich-jater/ [On-line 29.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.