reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pečené hrušky a jablka

  • 3 jablka
  • 3 hrušky
  • lístečky máty
  • 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 200 ml mléka
  • máslo
  • 200 ml likéru

Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců, rozčtvrtíme a nakrájíme na plátky. Lehce opečeme na másle s hřebíčkem a skořicí. Přidáme trochu máty. Zalijeme krémem na bázi vanilkového pudinku.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pecene-hrusky-jablka [On-line 21.12.2010]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.