reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Peposo

Pepřové maso

(4 porce)

  • 1 kg hovězího předního svalu (karabáček)
    česnek
    celý pepř
    sůl
    víno chianti

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do hrnce, přisypeme asi hrst celého pepře, neloupané stroužky česneku a zalijeme červeným vínem chianti (na 100 g masa – 100 ml vína). Hrnec přikryjeme pokličkou a necháme 3 hodiny dusit na mírném ohni.
Servírujeme s pečivem nebo s vařenými brambory či polentou.

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Peposo/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.