reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Peposo s bramborovou kaší

Suroviny

  • hovězí sval (karabáček) 1 kg
  • kus másla
  • několik stroužků neloupaného česneku
  • mléko dle potřeby
  • drcený pepř 1 hrst
  • sůl
  • víno (chianti) 1 l
  • brambory 800 g

Hovězí karabáček nakrájíme na větší kostky, dáme do hrnce, přisypeme asi hrst celého pepře(nahrubo nadrcený), neloupané stroužky česneku a zalijeme červeným vínem chianti (na 100 g masa100 ml vína). Hrnec přikryjeme pokličkou a necháme tři hodiny dusit na mírném ohni. Omáčku přecedíme, doděláme šťávu a podáváme s klasicky připravenou, hladkou bramborovou kaší.

Zdroj: Peposo s bramborovou kaší; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/peposo-s-bramborovou-kasi  [On-line 11.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.