reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pikantní pečený bůček

  • 3 kg vepřového bůčku
    0,1 l sladké chili omáčky
    1 pl BBQ omáčky
    3 pl sojové omáčky
    1 pl octa
    sůl, pepř

Bůček položíme do pekáče kůží na dno. Podlijeme ho vodou a necháme v troubě asi 10 minut při teplotě 150 °C. Bůček vyndáme, otočíme kůží nahoru a nařežeme ho na povrchu, osolíme a dáme zpět péct na půl hodiny při teplotě 150°C. Poté bůček potřeme připravenou omáčkou a pečeme při teplotě 150°C cca 1 hodinu. Během této doby bůček každých 15 minut potíráme omáčkou a přeléváme výpekem. Po upečení necháme v troubě odpočinout a krájíme na plátky.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/379-pikantni-peceny-bucek/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.