reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Plněné chlebové bochníčky s hovězím tokáněm a saturejkou

 

  • 4 chlebové bochníčky
  • 600 g zadního hovězího masa
  • 50 g slaniny
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 100 ml bílého suchého vína
  • 2 papriky, 2 rajčata
  • 1 lžíce sterilovaného hrášku
  • sůl, pepř, saturejka, majoránka
  • zelená cibulka na ozdobu

Očištěné maso nakrájíme na hranolky. Drobně nakrájenou slaninu rozškvaříme, zpěníme na ní nakrájenou cibuli, přidáme drcený česnek, oloupaná rajčata, nakrájené papriky a maso. Vše orestujeme, podlijeme vínem, osolíme, přidáme všechno koření a dusíme pod poklicí na mírném plameni doměkka. Šťávu jen nepatrně podléváme vodou. Nakonec přidáme sterilovaný hrášek. Naplníme rozkrojené a částečně vydlabané bochníčky, ozdobíme a podáváme.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.