reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Polenta fritta al rosmarino – Fritovaná polenta s rozmarýnem

4 porce

  • 1,5 l vody
  • 400 g polenty
  • 1 lžíce soli
  • 1 snítka rozmarýnu
  • olej extra virgin

Polentu za stálého míchání uvaříme v osolené vodě (viz recept Polenta). Za tepla ji vyklepeme na prkénko a vytvoříme silnou placku, kterou nití nakrájíme na stejně velké proužky. Kousky polenty osmažíme na olivovém oleji se snítkou rozmarýnu.
Zdroj: S Italem v kuchyni http://www.sitalemvkuchyni.cz/recepty/polenta-fritta-al-rosmarino/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.