reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Polévka ze záhonku

Zuppa all‘ Ortolana

(4 porce)

  • 100 g bílých fazolí
  • 250 g čerstvého špenátu
  • cibulka
  • mrkev
  • řapíkatý celer
  • sýr typu parmazán
  • olej extra virgin
  • sůl, pepř

Fazole namočíme přes noc do vody. Poté je v té samé vodě uvaříme do podoby „al dente“. V hrnci na oleji orestujeme na jemno nakrájenou cibulku, mrkev a řapíkatý celer. Přidáme špenátové listy a necháme povařit. Vše zalijeme vývarem z fazolí a postupně přidáme i uvařené fazolky. Povaříme ještě 5 minut, dochutíme solí a pepřem a můžeme podávat s hoblinkami parmazánu.
Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Zuppa-all-Ortolana/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.