reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pražené ovesné vločky s karamelem, červeným melounem, vanilkovým smetanovým krémem a makovým medem

4 porce

  • 8 lžic jemných ovesných vloček
  • 4 lžíce krupicového cukru
  • 2 plátky červeného melounu
  • 2 limetky
  • hrst máty
  • 2 kelímky vanilkového smetanového krému
  • 4 lžíce medu
  • 4 lžíce mletého máku

Vločky nasucho opražíme dorůžova.

Cukr rozpustíme, jakmile zhnědne, vlijeme a rozetřeme jej na pečicí papír, necháme vystydnout a rozdrtíme.

Meloun nakrájíme na drobné kostičky, ochutíme mátou, limetkovou kůrou a šťávou.

Do skleniček klademe podle své libosti meloun, vločky, vanilkový krém, med, mák a ozdobíme kousky karamelu.

Zdroj: Pražené ovesné vločky s karamelem, červeným melounem, vanilkovým smetanovým krémem a makovým medem; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1726-prazene-ovesne-vlocky-s-karamelem-cervenym-melounem-vanilkovym-smetanovym-kremem-a-makovym-medem/  [On-line 20.06.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.