reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pštrosí steak se šafránovou omáčkou a houbami

Suroviny

  • pštrosí maso 600 g
  • drcený barevný pepř
  • smetana 100 ml
  • olej
  • máslo
  • koňak
  • vývar
  • sůl
  • drcený jalovec
  • šafrán
  • hlíva

Plátky masa osolíme, opepříme, přidáme máslo, zakápneme koňakem a zavakuujeme.
Dáme vařit do vodní lázně při 58C na jednu hodinu. Zahřejeme smetanu, přidáme šafrán vyluhovaný ve vývaru a varem zredukujeme.
Maso vyndáme ze sáčku, osušíme a prudce opečeme. Šťávu z masa přidáme do omáčky.
Hlívu opečeme na másle, osolíme, opepříme a podáváme se steakem.

Zdroj: Pštrosí steak se šafránovou omáčkou a houbami; Ohnivý kuře – TV Prima http://web.iprima.cz/kure/recepty/pstrosi-steak-se-safranovou-omackou-houbami [On-line 27.05.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.