reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ptáčky z králičího masa

Ingredience

  • 2 králičí stehna
  • Sůl
  • Pepř
  • Hořčice
  • 1 cibule
  • 25 g slaniny
  • 1 nakládaná okurka
  • 1 vařené vejce
  • 50 g sádla
  • Chléb

Králičí stehna vykostíme, naklepeme, osolíme, opepříme a z vnitřní strany potřeme hořčicí. Cibuli nakrájíme a na tuku osmahneme. Dále na větší kousky nakrájíme okurku, slaninu a vejce. Vše zabalíme do masa a převážeme provázkem.

V osmahnuté cibulce začneme opékat ptáčky. Přidáme k nim kůrky z chleba, podlijeme vodou a necháme půl hodiny dusit.

Zdroj: Ptáčky z králičího masa; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2353-ptacky-z-kraliciho-masa/ [On-line 01.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.