reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pulled pork mini sandwich

Ingredience

  • vepřové plecko 750 g
  • barbecue omáčka 6 lžic
  • jalovec 1 lžička
  • olivový olej 1 dávka
  • housky bulky 5 kusů
  • sůl a pepř 1 špetka

salát coleslaw:

  • půl hlávky bílého zelí 1 dávka
  • půl menší mrkve 1 dávka
  • majonéza 4 lžíce
  • zakysaná smetana 1 lžíce
  • cukr 3 lžičky
  • ocet 1 lžička
  • citronová šťáva 2 lžičky
  • sůl a pepř 1 špetka

1. Troubu rozehřejeme na 160°C.V zapékací míse rozehřejeme na sporáku olivový olej. Vepřové maso osolíme a opepříme ze všech stran.V hmoždíři rozetřeme jalovec, tím poté potřeme maso.Maso orestujeme ze všech stran a vložíme do trouby. Pozvolna pečeme bez nutnosti podlévat kolem čtyř hodin. Zcela měkké maso rozdělíme vidličkou na malé kousky a přidáme barbecue omáčku.Masovou směsí naplníme bulku (domácí či koupenou) a přidáme salát Coleslaw.

2. Salát Coleslaw: Zelí a mrkev nastrouháme na struhadle na malé kousky.Přidáme cukr, ocet, citronovou šťávu, majonézu a zakysanou smetanu.Dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem.Zakryjeme a dáme do ledničky uležet nejméně na dvě hodiny.

Zdroj: Pulled pork mini sandwich; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/pulled-pork-mini-sandwich [On-line 07.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.