reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rajčatová polévka s parmezánem

  • 4 lžíce másla
  • větší cibule
  • 900 kg konzervovaných rajčat
  • 1,5 l masového vývaru
  • 150 ml smetany
  • sůl, pepř, lžíce cukru, bazalka, parmezán

Na másle zpěníme cibulku, přidáme rajčata a krátce povaříme. Přilijeme vývar a dalších 20 minut necháme vařit. Pak vše rozmixujeme, dochutíme pepřem, solí, cukrem, špetkou skořice a hřebíčku.

Těsně před podáváním ozdobíme smetanou, bazalkou a hoblinkami parmezánu.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rajcatova-polevka-s-parmezanem

2 comments to Rajčatová polévka s parmezánem

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.