Suroviny
- čerstvé rajče 3 ks
- pepř
- sušené rajče v bylinkovém oleji 3 ks
- čerstvá bazalka
- čerstvá petrželka kadeřavá
- jarní cibulka
- chilli
- sůl
Čerstvá i sušená rajčata nakrájíme na malé kousíčky, přidáme jemně nasekanou jarní cibulku, chilli papričku, posekanou čerstvou bazalku a zelenou petrželku. Dochutíme solí a pepřem, dobře promícháme. Dáme vychladit. Před podáváním v troubě opečeme bagetu, velkou nakrájíme na plátky, které potřeme bazalkovým pestem a nahoru navrstvíme tartar.
Zdroj: Rajčatový tartar s bagetkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rajcatovy-tartar-s-bagetkou [On-line 12.09.2016]
Poslední tip, trik či komentář