reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Zeleninový vývar s játrovými knedlíčky

Suroviny

  • petrželka
  • kořenová zelenmina 100 g
  • polévkové koření
  • sůl
  • vepřová játra na knedlíčky 200 g
  • pepř
  • cibule 1 ks
  • vejce 1 ks
  • česnek
  • majoránka
  • drcený kmín
  • strouhanka

Zeleninu očistíme a celou dáme vařit s polévkovým kořením. Mezitím si připravíme játrové knedlíčky. Omytá vepřová játra rozmixujeme společně s pokrájenou či umletou cibulí a česnekem, přidáme jedno vejce, majoránku, drcený kmín, sůl, pepř a vše promícháme a dle potřeby zahustíme strouhankou. Pomocí lžičky vytvarujeme malé knedlíčky. Poté vychladlou zeleninu nastrouháme do polévky, povaříme knedlíčky a na konec přidáme nasekanou petrželku.

Zdroj: Zeleninový vývar s játrovými knedlíčky; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/zeleninovy-vyvar-s-jatrovymi-knedlicky  [On-line 12.09.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.