Suroviny
- cherry rajčata 500 g
- kečup 2 lžíce
- čerstvá bazalka
- česnek
- jarní cibulka
- pepř
- sójová omáčka 1 lžíce
- sůl
- olivový olej
- bageta
Rajčata nakrájíme na co nejmenší kousky, dáme je odkapat nejlépe do síta, aby vyteklo co nejvíce vody. Přidáme najemno nasekanou jarní cibulku a čerstvou bazalku. Podle chuti a konzistence přidáme dvě lžíce kečupu a lžíci sójové omáčky, nakonec dochutíme solí a pepřem. Bagetku nakrájíme, potřeme olivovým olejem a česnekem a dáme na gril.
Zdroj: Rajčatový tatarák s česnekovou bagetkou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rajcatovy-tatarak-s-cesnekovou-bagetkou [On-line 12.03.2016]
Poslední tip, trik či komentář