- 4 velká rajčata
- 8 naložených ančoviček
- 200 g tuňáka v plechovce
- 2 lžíce solených capari
- 1 lžíce citronové šťávy
- 100 ml majonézy
Rajčatům uřízneme vršek a vydlabeme je. Vše opláchneme, aby nikde nezůstala semínka. Tvrdou část vydlabaného vnitřku nakrájíme na kousky (bez semínek). Rajčata obrátíme, aby z nich odkapala voda.
Capari opláchneme od octa. Vložíme do nádoby s vydlabanou částí rajčat, ančovičkami, tuňákem, citronem a rozmixujeme. Potom smícháme s majonézou. Touto směsí plníme rajčata, odříznutý vršek přiklopíme.
Zdobíme dle fantazie, můžeme použít capari a tymián.
Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/plnena-rajcata
Poslední tip, trik či komentář